Estetika

SIJI

"Liang Jian" minangka semangat klasik.

Ing endi wae panah nuding, iku ora bisa dikalahake.
Mboten kemawon lawan ingkang gagah prakosa, tiyang ingkang gandhewa, wani-wani ngebut panah.
Sanadyan kalah, iku bakal dadi kekalahan sing mulya.
Kaya gaya klasik Arrow Feather, wis ditiru lan ora tau ngluwihi sawise kerja keras pirang-pirang taun.

(contone.271/281/301/32/312/36/39/43/45/56/57/59/62/63/64/74/78/...)

KALIH

"Qiu Bi Jian" nuduhake katresnan sing mulya.

Panah kasebut kudu diasah kanthi ati-ati supaya bisa nembus lan nempel ing atine kekasih.
Kacamata duwe rong panah sing adhep-adhepan.
Sikil kacamata iku cedhak lan ora bisa dipisahake.
Tegese katresnan loro arah.

BB-37

(contone.37/401/45/60/67/73/...)

TELU

"Dao Jian" nduweni kaendahan sing ora bisa diterangake.

Sikil kacamata sing asline entheng banget, kanthi bahan piring sing katon kandel, nambah kaendahan.
Kaya pedhang lan panah, padha perang lan urip bebarengan kanthi harmonis.

(contone.341/35/42/441/47/71/80/711...)

PAPAT

"Ji Jian" minangka model keanggunan.

Sikil kacamata katon tipis lan alus,
nanging padha lurus lan landhep.
Kaya pagar,
iku modis lan mulya.
Lan, diarani "balet" ing pertempuran.

BB-581

(contone.55/58/65/66/72/82/581...)

LIMA

"Bai Wang Jian" minangka simbol kekuwatan sing kuwat.

Panah iki abot.
Nanging, domineering tanpa kelangan koordinasi, prasaja tanpa ilang keanggunan.
"Utamane, loro alur getih unik ing sikil eyewear nggawe rasa udan getih saka medan perang kuno teka ing pasuryan kita."

(contone.53/54/68/69/88/881..)

ENEM

"Xuan Yuan Jian" minangka eksistensi legendaris.

Kekuwatane tanpa wates lair ing dongeng.
""" Kaisar Kuning "" ora mung pangadeg sajarah peradaban Cina, nanging uga simbol saka bangsa Cina."
Inten lampu kilat sing dipasang ing sikil kaca mata kaya mutiara sing padhang ing China.

(contone.50/51/70/94...)

PITU

"Dheweke Jian" bisa dadi semangat.

Sikil kacamata iki kanthi garis lan radian sing apik kaya parabola sing sampurna.
Sikil kacamata kaya trek panahan sing tiba kanthi alami amarga gravitasi amarga tembak kanthi cepet.
Preduli saka umur lan jender, saben tembakan panah minangka tantangan kanggo ngatasi awake dhewe.

(contone.77/771...)

WALU

Sing nyekel "Yi Tian Jian" kudu tenang.

"Yi Tian Jian" iku pedhang Cao Cao, wong misuwur ing China kuna.
Iku incomparably landhep lan minangka conto saka pedhang.
Panah ing sikil eyewear banget landhep.
Kaya sing dicritakake, tenang iku gaya raja sejati.

BB-98

BB-791

BB-108

BB-891

(contone.79/83/89/91/98/791/108/891...)

SANGANG

"Shi Zhong Jian" kebak sihir.

Iki minangka pedhang sing misuwur ing legenda Inggris, sing asale saka puisi pesulap "Merlin".
"Pedhang ing Watu" ora mung nggambarake hak ilahi raja, nanging uga nggambarake karakter moral raja.
Temperamen unik saka kacamata iki ora bisa cocog karo prajurit sejati.

(contone.86/87/90...)

TEN

"Jun Zi Jian" kebak kawicaksanan.

Wong lanang sing sejati kudu terus-terusan ngupayakake perbaikan diri.
Sikil eyewear awujud panah, kanthi pinggir lan sudhut landhep.
Sakabehing awak mancarake ksatria sing padhang.
Nduweni temperamen sing luar biasa lan ora ana tandhingane ing donya.

BB-92

BB-105

(contone.84/85/92/93/851/105...)