Konsep Brand

sdv

FANSU asale saka Shangjiu Trigram, Bi Hexagram saka I CHING:

'Ora ana hiasan minangka wujud dekorasi.Ora ana sing kudu disalahake.'

Iku tegese magnificence pokok ora perlu hiasan lan hiasan pokok bali menyang dhasar.

Desainer nggunakake estetika tanpa hiasan saka "elemen gaya Cina" kanggo ngupayakake kaendahan tanpa dekorasi lan entuk keagungan sing paling apik.

Konsep merek (4)

Merk

Merek kasebut kanthi jero ngetok kaendahan asale saka kabeh perkara lan tetep ing desain seni bali menyang alam asli.

Iki nggabungake filosofi wétan karo tren modern lan nggawe sikap urip 'dadi alam lan murni lan tetep ketekunan batin' sing dikarepake ing mangsa ngarep.

Konsep merek (2)

Estetika

Bab-bab sing paling ayu asring mung kudu bali menyang negara asli kemurnian, tanpa hiasan njaba kanggo beautify.

Ing wangun sing prasaja lan praktis, kaendahan alam saka barang kasebut bisa luwih dihargai.

Iki minangka kaendahan saka "FANSU".

suw